NURIN ADLINA
lifeless
Saturday, 10 March 2012 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum
hey peeps , lama dah aku tak membebel kat sini kan
jyeahh baru semalam cuti setelah sebulan di asrama -.-
macam macam benda yang dah jadi

1)sambutan maulidur rasul

let the piccas do the talking talking :)













hmm nak dijadikan cerita aku baru lepas habis first exam
alhamdulillah setakat ni markah yang aku dah dapat okay lah jugak
tapi still kena usaha lagi lepas ni , tak boleh leka
fighting !

cuma , paper physics je la yang buat aku cuak tu
susah nak mati paper physics dia sampai aku tak faham apa yang dia tanya
redha je la , nak buat macam mana kan ?
salah aku jugak tak study betul betul --'

okay semakin aku cuba untuk kuatkan diri aku,
semakin susah aku rasa susah
cubalah letak diri kau kat tempat aku apa yang kau akan rasa ?
kau sekelas dengan aku kot , kalau dulu aku rasa awkward sebab aku dengan kau sekarang ni lagilah aku rasa awkward -.-

haihhh , takpelah bak kata nad aku kena biasakan diri
jangan terlalu fikirkan sangat
aku pun taknak bazirkan masa depan aku sebab kau
kalau kau boleh lupakan aku macam tu je kenapa aku pulak tak boleh kan ?
dah la . nasib kau la , aku malas nak fikir lagi -.-



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum semua ! Meowwwww
Terima Kasih sebab lawat blog saya


Diary About Loves Site


Let's Talk!


Your Code !


Song

The Credits!


Basecode by : Fatin and Haizi
Own this blog : Nurin Adlina

Best View at GOOGLE CHROME!