NURIN ADLINA
ini semua dugaannya ;)
Saturday, 18 February 2012 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum eberybadeh ;p k semalam baru je balik from asrama
akhirnya dapat jugak keluar dari tempat tu kan lol

hmm sebenarnya banyak sangat benda yang dah jadi sepanjang aku 2 weeks kat sana
yelah kan haritu aku mc sebab demam :/ kesian kan ? lol

k sambung cerita , masa mula mula balik tu aku perasan dah mereka dah lain , lain sangat and act aku pun tak tahu kenapa , seriously im lost :/

i miss the old time we used to spend together , kenapa perlu jadi macam ni ? come on lah , benda kecik je kalau kita pandai ketepikan ego masing masing mesti boleh punya weh , tak susah pun kan ?

and now , aku pulak yang kena kan sebab kau , dia marah aku weh , terima kasih la weh ,mesti kau suka kan ?

i wonder why i cant get some happines , lepas satu , satu benda yang jadi , tak sempat nak happy pun , mesti kau suka kan ?

its okay , tuhan takkan duga kita kalau dia tahu kita tak mampu kan ? note that ! aku tahu yang aku strong enough to face all this ;)

kalau ini jalan yang kau pilih , aku ikutkan je weh , apa lagi yang aku mapu nak buat kan ;)



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum semua ! Meowwwww
Terima Kasih sebab lawat blog saya


Diary About Loves Site


Let's Talk!


Your Code !


Song

The Credits!


Basecode by : Fatin and Haizi
Own this blog : Nurin Adlina

Best View at GOOGLE CHROME!