NURIN ADLINA
taknak balik !
Saturday, 28 January 2012 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum , K tinggal berapa jam je lagi befora i have to go back to my hostel
arghh ! hate it ! nak duduk rumah lama lama lah cikgu , can't you all understand us ?

hew hew :3 after this bulan 3 punya cuti baru lah boleh balik .sedihnya lama gila . stuck dekat sana . if only i could pb once in every month mesti bahagia je hidup en en ? :D

yeahh you wish nurin --' cikgu nak buat class awal . yelah spm nurin , its the most important exam yang akan tentukan future kau , heh . bak kata ilman "pmr is dignity , spm is destiny" see ? betapa mendalamnya maksud tu :)we should take a lesson from that .

haa , tadi first time buat kek batik , hihi nurin masak lah weh :D tapi ada orang tak percaya . takpe takpe sampai hati dia pertikaikan kebolehan aku . dia tak tahu lagi siapa nurin sebenarnya :D

okay aku dah start merapu sebenarnya . better aku stop . so goodbye blog . i hope you can take care of yourself without me for this one and half month . okay ? don't be sad :D

see ya eberybadeh , bye


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum semua ! Meowwwww
Terima Kasih sebab lawat blog saya


Diary About Loves Site


Let's Talk!


Your Code !


Song

The Credits!


Basecode by : Fatin and Haizi
Own this blog : Nurin Adlina

Best View at GOOGLE CHROME!