NURIN ADLINA
home sweet home
Saturday, 21 January 2012 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum

tanggal 20.01.2012 menandakan bermulanya chinese new year holiday ! yeahh ! kali ni cuti sampai 29 .01.2012 je sekejapnya nak lama lama kat rumah T.T okay enough nurin this year you will be sitting for SPM ! note that haihh jangan nak mengeluh sangat lah kan . sebulan je pun berkorban . demi masa hadapan , bangsa , dan negara , ada gaya ikrar kat sekolah tak ? takde ? okay senyap -.-

hmm about 19 hari kat asrama membosankan everything seems like different. from classmates , dormates , pakcik DM , makcik cleaner ,super duper lain ! first day i felt like i wanna scream and said that i wanna go home ! okay bukan homesick sebenarnya tapi entah la belum biasakan diri agaknya yelahh 2 bulan duduk rumah kan --' macam macam benda la yang berubah nya .

ANDD guess what this year aku dapat dorm DAMAI 2 :D sama dengan NADDY , NAD , BASYI , YAN :D masa kena undi tu aku intai2 sikit jahat tak ? okay tak -- bila nampak je damai 2 aku terus rasa nak lompat
haha ninot gelakkan je okay malu sebenarnya :P bia la mestilah seronok dapat dorm bawah . siapa je yang nak dorm tinggi tinggi tu boleh kurus panjat hari hari . last year dapat makmur pun separuh jalan da rase macam nak turun balik lepas tu naik balik lepas tu turun balik . eh jap macam apa je ayat -.-

then class still sama 5 JABIR AL-HAYYAN yang berubah position kitorang je la  aku duduk dengan mus this year depan sekali semang kot :D okay sorang kat kutub utara sorang kat kutub selatan . elok lah tu jauh gila. takpe la bia belajar sikit if tak dok mengusya je haha kantoi :P this year memang kena concentrate betul betul yelah last year banyak main kan tu banyak betul merah nye --' sokay still got time what :) aja aja fighting !




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum semua ! Meowwwww
Terima Kasih sebab lawat blog saya


Diary About Loves Site


Let's Talk!


Your Code !


Song

The Credits!


Basecode by : Fatin and Haizi
Own this blog : Nurin Adlina

Best View at GOOGLE CHROME!